ULTIMA ORA in cazul SINUCIDERII lui Anthony Bourdain. El a fost găsit spânzurat

Noi informații apar în cazul sinuciderii celebrului bucătar și realizator TV Anthony Bourdain.

Potrivit Daily Mail, Anthony Bourdain a fost găsit spânzurat în camera sa de la hotelul Le Chambard din Kaysersberg, Franța, unde filma un episod pentru emisiunea sa de la CNN, Parts Unknown.
milioane
Bourdain a fost găsit de prietenul lui Eric Riper, proprietarului unui restaurant din New York.

Iubita celebrului bucătar, actrița Asia Argento (42 de ani), s-a declarat devastată de moartea acestuia.
‘Anthony s-a dăruit complet în tot ceea ce a făcut. Spiritul lui strălucitor i-a inspirat pe mulți, iar generozitatea sa nu cunoștea limite. A fost dragostea mea, protectorul meu, punctul meu de sprijin. Sunt devastată. Gândurile mele sunt alături de familia lui’, a scris Argento după aflarea veștii.

Însă, cu doar două ore înainte, actrița a postat pe Instagram o fotografie, însoțită de un mesaj ciudat.

În fotografie, ea poartă un tricou cu imaginea lui Sid Vicious, unul dintre idolii lui Bourdain, și cuvintele ‘f*** everyone’. Fotografia este însoțită de mesajul: ‘You know who you are.’/Știți voi cine sunteți’.
Acea postare a fost ulterior ștearsă după anunțul morții lui Bourdain.

Daily Mail scrie că, deși cei doi păreau să mai fie un cuplu, după ce se cunoscuseră în decembrie 2016, actrița Asia Argento a fost surprinsă, în ipostaze intime, cu jurnalistul Hugo Clement, la Roma, în urmă cu două săptămâni.

Cei doi au fost fotografiați la câteva zile după ce celebrul bucătara cumpărat un tablou cu titlul: ‘The world is falling down, I am learning to live with it’/Lumea se prăbușește, eu învăț să trăiesc cu asta’.

Loading...