Premierul desemnat Mihai Tudose si presedintele Klaus Iohannis (S)reactioneaza in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre membrii cabinetului, joi 29 iunie 2017, la Palatul Cotroceni din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

ULTIMA ORA. KLAUS IOHANNIS a SEMNAT DEMISIA si va ALEGE PREMIER PE CINE VREA!


Premierul Mihai Tudose şi-a înaintat luni seară demisia din funcţie, urmând ca aceasta să fie transmisă Administraţiei Prezidenţiale în cursul zilei de marţi, se arată într-un comunicat al Executivului remis redacției STIRIPESURSE.RO.

„Premierul Mihai Tudose şi-a înaintat în această seară demisia din funcţie, urmând ca, potrivit legii de organizare şi funcţionare a Guvernului, să fie transmisă Administraţiei Prezidenţiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens”, se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis va emite decretul de vacantare a postului.

„Conform procedurilor, preşedintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcţie a prim-ministrului Mihai Tudose şi va emite decretul de vacantare a postului, precum şi decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidenţiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial”, se mai arată în comunicat.

Loading...

Lasă un răspuns