ULTIMA ORA. MARSUL de PROTEST din Bucuresti de astazi,ora 20:00,”NU VREM SA FIM O NATIE de HOTI”, NU a obtinut AUTORIZATIA PRIMARIEI.

 

Primaria Capitalei a refuzat sa avizeze favorabil manifestatia anuntata pentru duminica de grupul „Coruptia ucide” sub titlul „Nu vrem sa fim o natie de hoti!”, pe motiv ca a fost deja autorizata o alta actiune publica in acelasi interval de timp in Piata Victoriei.

Informatia a fost dezvaluita pe pagina de Facebook a Comunitatii „Coruptia Ucide”.
„Asa cum ziceam, raspunsul nu ne surprinde, doamna Firea a decis ca:

– NU AVEM VOIE PE BULEVARD ca sa tinem marsul pentru ca e nesigur. Prima data cand se intampla asta.

– NU AVEM VOIE IN PIATA pentru ca se va desfasura alta activitate. Nimeni nu stie ce. Dar, din experiente trecute, sunt foarte putine sanse sa fie ceva organizat.

Pe scurt, SUNTEM IMPIEDICATI SA LUPTAM PENTRU DEMOCRATIE, de catre, paradoxal, insusi statul roman, cel care ar trebui sa o apere, cultive si promoveze”, se arata in postarea publicata pe pagina comunitatii, alaturi de raspunsul primit de la Primaria Capitalei sub semnatura viceprimarului Aurelian Badulescu.

Ziare.com a solicitat in aceasta dupa amiaza Primariei Capitalei sa precizeze care este evenimenul autorizat sa aiba loc duminica seara in Piata Victoriei, mentionat in documentul citat, insa pana la ora publicarii acestei stiri nu am primit raspuns.

Sursa:ziare.com

Loading...

Lasă un răspuns