ULTIMA ORA. SEFUL POLITIEI ROMANE a fost DEMIS ca urmare a scandalului cu POLITISTUL PEDOFIL


Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, într-o informare de presă, că a transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române, chestorul şef Bogdan Despescu, care va fi înlocuit de Cătălin Ioniţă.

Update: Despescu a fost demis. Chestorul principal Cătălin Ioniţă este şeful interimar al Poliţiei Române. Înainte de interimat, chestorul Ioniţă a fost şeful departamentului Anticorupţie.

Ea a spus că este este total nemulţumită de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului acuzat de agresiuni sexuale şi consideră insuficiente măsurile anunţate.

„Am transmis propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române Bogdan Despescu. Mă declar total nemulţumită de explicaţiile pe care le-am primit din partea Poliţiei Române”, a declarat ministrul.

Ea a spus că aşteaptă ca şeful Serviciului Omoruri din Poliţia română „să facă un pas în spate”, un gest similar fiind aşteptat şi din partea şefului Departamentului Control Intern de la Poliţia Rutieră.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns