Fostul soldat nord-coreean, care a fost grav rănit, în timp ce încerca să treacă granița cu Coreea de Sud, a început să de asemne că își revine, după ce a fost internat într-un spital din Seul și operat de mai multe ori.

Luni, soldatul, care se afla în stare de inconștinență a început să respire fără a mai fi asistat de aparate. Dacă acesta va supraviețui va putea furniza informații valoroase despre situația din Coreea de Nord. Până acum se cunosc prea puține date despre soldații antrenați sub regimul lui Kim Jong-un.
Doctorii care l-au aoperat au ofeerit însă câteva indicii despre condițiile de trai din țara vecină.

Una dintre marile probleme pe care echipa medicală le-a întâmpinat au fost mai mulţi paraziţi de mari dimensiuni, unii dintre ei de peste 25 de centimetri, aflaţi în intestinul militarului.

Ce au descoperit doctorii in intestinul soldatului

„Am descoperit paraziţi care pur şi simplu nu se găsesc la oamenii din ţara noastră. În 20 de ani de când practic medicina, nu i-am văzut decât în cărţi”, a declarat medicul care l-a operat pe soldat

Se pare că paraziţii erau viermi rotunzi, care se întâlnesc adesea în ţări precum Coreea de Nord, unde pământul arabil este fertilizat cu fecale umane.

Sursa:evz.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...