Un militar din cadrul Brigăzii 9 Mecanizate „Mărăşeşti“, in varsta de 34 de ani, a dat buzna peste o farmacista in Constanta. A intrat in farmacie si a declansat haosul. Femeia a fost stropita cu benzina si amenintata cu moartea. Militarul a cerut sa ii dea toti banii din farmacie.

Femeia panicata a reusit sa apese butonul de alarma. Cand a vrut sa iasa, militarul care se plangea ca are datorii mari la banca, a fost prins de cativa tineri care au auzit alarma. Politia a ajuns in timp record la fata locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Alexandra Creţu, apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 20:00. O echipă operativă de la Secţia 5 s-a deplasat la faţa locului unde au găsit un bărbat de 34 de ani, suspect pentru comiterea agresiunii. Individul, cu domiciliul în Cluj, a fost dus la sediul Secţiei 5 de Poliţie pentru audieri, însă cercetările vor fi preluate de Parchetul Militar.

„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi dintr-o dată a aruncat cu benzină pe mine. Bineînţeles că am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază… A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a fost mărturia farmacistei agresate.

Revenim cu amanunte!

Loading...
loading...