ULTIMA PROFETIE a clarvazatoarei Maria Ghiorghiu in 2017.”Era IADUL pe Pamant…Atatea flacari…”


Maria Ghiorghiu a făcut o ultimă profeție în anul 2017. Femeia care spune că a prezis incendiul din Colectiv a vorbit despre un nou incendiu puternic și a dat detalii înfiorătoare.

Dragii mei, în această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd cât am clipi din ochi, văd înspre răsărit o clădire imensă care arde ca o torţă.
Era iadul pe pământ, atâtea flăcări înalte şi împrăştiate peste tot şi la câţiva metri de acea clădire.

La distanţa de doar câţiva metri în faţa clădirii în flăcări, văd un bărbat cu capul descoperit şi cu o haină de culoare închisă care, priveşte spre clădirea în flăcări.

Pe spatele bărbatului, pe acea haină de culoare închisă Dumnezeu a voit ca să-mi descopere o literă. Această litera era: “M”.

Litera M, dragilor, ardea cu flăcări pe spatele acestui bărbat, fără ca el să ştie. Era un M format din flăcările clădirii care tocmai se mistuia.

Eu cred, dragilor, că acest bărbat va da foc acelei clădiri imense, iar acum, privea cum totul se transforma în fum şi-n cenuşă.
Prieteni dragi, vom auzi de un astfel de INCENDIU uriaş, provocat (cred eu) de o mâna criminală, ce are legătură cu litera M! Să nădăjduim fraţilor, că nu vor fi şi victime omeneşti”, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu îl transmite.

Sursa:huff.ro

Loading...

Lasă un răspuns