ULTIMA VIZITA la Cristian Topescu. S-a întâmplat CHIAR ÎNAINTE să MOARĂ


Scriitorul Horia Alexandrescu și Cristian Țopescu au fost legați de o prietenie frățească, sinceră, care s-a întins pe mai multe decenii. Îngrijorat de starea comentatorului, Horia Alexandrescu l-a vizitat l-a spital.

Ne-a relatat, cu glasul înecat de durere, care a fost starea în care l-a găsit pe Țopescu : „În primul rând, Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost, din punctul meu de vedere, cel mai mare comentator sportiv al nostru, a cărui voce a însoțit toate marile victorii ale sportului românesc, începând cu titlurile mondiale ale handbaliștilor și primul 10 al Nadiei Comăneci de la Montreal.

Este singurul reprezentant al sportului românesc căruia Comitetul Olimpic Internațional i-a răsplătit extraordinara carieră cu Colanul Olimpic de Aur. Ultima oară l-am văzut duminică, l-am vizitat la spital împreună cu fiica lui Cristina și cu Cristian Gațu. Era la reanimare, ne-a recunoscut și ne-a spus „E din ce în ce mai bine”, apropo de starea lui… Nu-mi vine să cred că s-a stins, e o veste dureroasă pentru întreaga lume a sportului și pentru mine personal. Mă rog Domnului să-i asigure pacea și liniștea pe care le merită cu prisosință”, ne-a spus Horia Alexandrescu.

Loading...