screen-shot-2016-10-04-at-10-25-41-610x300

Intr-o comuna din Arad, un lider PSD a bagat in spital un barbat. L-a lovit zeci de minute cu pumnii si picioarele iar martorii sustin ca de fata erau si politisti. 

Cearta dintre cei doi este mai veche. Presa locala sustine ca Neculai Rotaru a reclamat un localnic ca ar transporta ilegal lemne. Suparat, barbatul a mers la politician ca sa-i ceara explicatii, doar ca discutia a degenerat intr-o incaierare cu pumni si picioare. N.Rotaru sustine ca nu el a inceput ci localnicul. Mai exact, el ar fi fost palmuit si injurat de localnic, moment in care a ripostat.

Nu a actionat singur! Fiul lui Rotaru a interveni si cei doi „si-au facut treaba” atat de bine, incat victima a avut nevoie de ajutorul celor de la SMURD.

VEZI SI: Primar PSD a incercat sa CALCE cu un CAMION un barbat

Neculai Rotaru este cunoscut de sateni dupa ce a candidat de doua ori la Primaria din Seitin dar fara succes. Oamenii spun ca PSD-istul este un fel de „nas” pentru toti. Reuseste mereu sa iasa basma curata, avand pile peste tot. „La cati bani are, controleaza tot!”, a declarat un satean nemultumit de comportamentul liderului PSD.

Cu toate acestea, politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente. Se pare ca in cele din urma, N. Rotaru va plati cumva pentru ceea ce a facut, spre multumirea satenilor.

Loading...
loading...