UN MEDIC RUPE TACEREA. Care este starea actuala de sanatate a pilotului MICHAEL SCHUMACHER


Ştirea care face înconjurul lumii. Un medic a rupt tăcerea și spune ce se întâmplă cu adevărat cu pilotul de Formula 1 după accidentul cumplit de acum aproape 5 ani.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit pe 29 decembrie 2013, un accident la schi, iar de atunci se află într-o stare gravă. Cu toate acestea, există speranțe.

Un cunoscut medic din Germania susține că starea fostului campion mondial s-ar putea îmbunătăți vizibil.

Un alt medic susține admite că nu se poate recupera complet

“Fanii ar trebui să spere în continuare. Potrivit unui studiu realizat în Suedia, între 30% si 40% dintre pacienti au redevenit constienti la patru ani de la accidente”, a explicat medicul Mark Obermann, citat de Express.

Directorul Centrului de Neurologie din cadrul spitalului Asklepios, din Seesen admite însă că nu poate fi vorba despre recuperare completă:

“Multi isi pot reveni si isi pot vedea copiii sau nepotii crescand, ce planuri isi fac sau ce se intampla în cercul apropiat de familie si prieteni”.

Famila ține secretă starea lui Schumacher. Ultimul anunț oficial a fost făcut acum mai bine de un an, când avocatul familiei a dat în judecată o revista care susținea că Schumacher poate să meargă, a scris în urmă cu câteva luni ziarul L’Equipe

Sursa:huff.ro

Loading...

Lasă un răspuns