UPDATE: CINE SUNT bărbații REȚINUȚI pentru AGRESAREA jandarmilor. Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ. Din ce grup ULTRAS fac parte

Două persoane au fost reținute, sâmbătă noaptea, după ce polițiștii din București au dus la audieri șase persoane, suspecte că au comis infracțiuni cu violență asupra a doi jandarmi, vineri seara, în Piața Universității.

UPDATE 3 – Protestatarii care au fost reţinuţi de autorităţi pe motiv că au bătut-o pe femeia jandarm la protestul diasporei, de vineri, din Piaţa Victoriei, ar fi membri ai galeriei echipei FCSB.

Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, sunt ultraşi din nucleul galeriei FCSB, prezenţi la fiecare meci al echipei de fotbal patronate de Gigi Becali. În urma audierilor de sâmbătă seara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice..
UPDATE 2 – Potrivit altor surse din cadrul unor servicii secrete, identitatea protestarilor reținuți a fost aflată după ce fotografiile realizate la fața locului au fost confruntate cu un program special, care are acces la întreaga bază de evidență a populației din România.

Programul scanează fețele căutate și le confruntă cu fețele din baza de date iar acolo unde sunt asemănări el se oprește. Apoi, polițiștii judiciariști fac confruntări până ajung la persoana căutată.
UPDATE 1: Unul dintre cei doi bărbați reținuți de poliție pentru agresarea jandarmilor a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară.
„E greșeala mea. S-a întâmplat. Am împărțit palme, au fost violențe, am fost nevoit”, a povestit unul din tinerii care au fost în mulțimea de tineri care au lovit-o pe tânăra de la jandarmi, conform Antena3.

UPDATE: Doi bărbați au fost acuzaţi de agresarea celor doi jandarmi, între care o femeie, care au fost prinşi şi bătuţi de un grup de persoane violente, ei fiind salvați de mai mulți manifestanți pașnici care au reușit să-i scoată dintre agresori.

Conform Poliţiei Capitalei, în urma audierilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele a doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 30 de ani, ambii din Bucureşti, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Cei doi urmează să fie duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, a transmis Poliţia Capitalei, duminică dimineaţă”, a mai transmis Poliția Capitalei, conform Stirileprotv.

Diana Sarca purtător de cuvânt la Poliția Capitalei a declarat că șase persoane au fost conduse la audieri și că, anterior au mai fost aduse alte 13 persoane. ”Se va da un comunicat în acest sens de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Alte informații nu putem oferi”, a spus Diana Sarca.
Potrivit unor surse din interiorul Poliției București, dintre cei sașe suspecți principali, unul a fost prins în timp ce încerca să fugă din România, un altul a fost capturat de acasă iar un al treilea în timp ce venea la protestul de sâmbătă seara. Cei trei sunt suspecți că i-au bătut cu bestialitate pe cei doi jandarmi și că unul dintre ei ar fi furat pistolul angajatei Jandarmeriei Române.

Loading...