Valiza cu aerosoli DETONATA in sudul Germaniei langa un centru de IMIGRANTI

ATAC GERMANIA VALIZA

Ziua de miercuri nu a trecut usor pentru locuitorii din localitatea Zirndorf, sudul Germaniei. In faţa Biroului Federal pentru Migranţi şi Refugiaţi din acea zona ( localitate apropiata de Nuremberg) a avut loc miercuri o explozie in urma careia cetatenii au gasit o valiza suspecta.

Valiza era plina de tuburi de spray, o parte din ele fiind risipite pe aleea centrala. Cei aflati in zona au spus ca zgomotul a fost puternic insa nu cred ca exista victime.

VEZI SI: ACTUALITATE: Nicio zi fara atentat: peste 30 de morti si 170 de raniti

Desi totul a fost tinut sub control de autoritati, fara a exista victime, opinia publica subliniaza existenta unei stari de alerta in zona. Cetatenii, inevitabil, sunt din ce in ce mai nelinistiti si isi doresc ca toate aceste incidente neplacute sa se sfarseasca mai repede.

Teama oamenilor este cat se poate de justificata, dat fiind faptul ca in urma cu trei zile, intr-o localitate vecina Ansburg, un migrant de origine siriana a creat un adevarat haos dupa ce s-a detonat intr-un cunoscut restaurant. In urma acestui nefericit incident, trei persoane se afla in stare critica si alte 12 sunt grav ranite. Atacul a fost revendicat la scurta vreme de jihadisti.

VEZI SI: Iohannis-DECLARATII de ultima ora despre TURCIA

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: OPERATIUNE ANTITERO: Fortele de elita din Franta au intrat intr-un imobil - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns