Veste proasta pentru bugetari: pana in luna martie vor trebuie sa astepte sa primeasca tichete de masa, vouchere de vacanta sau alte indemnizatii speciale, asta dupa ce au intrat in vigoare prevederi ale OUG 99/2016.

Angajatii institutiilor de stat nu beneficiaza nici in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizatii si suplimente la salariu, potrivit OUG 99.

in ordonanta se arata ca, nici in aceasta perioada, nu se acorda personalului din cadrul institutiilor si autoritatilor publice (centrale si locale) premii, tichete de masa, tichete cadou ori vouchere de vacanta.

VEZI SI: VESTE PROASTĂ PENTRU ROMÂNI! ÎNCEPÂND CU 2017 VOR CREȘTE DOBÂNZILE! MAJORĂRILE SUNT LUATE ÎN CALCUL ȘI DE MINISTERUL FINANȚELOR!

Practic, este o continuare a situatiei din anii precedenti, intrucat nici anul trecut si nici in 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro.Totusi, persoanele care lucreaza in institutiile publice finantate integral din venituri proprii pot primi tichete de masa, potrivit OUG nr. 99/2016.

De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, precum si pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.

VEZI SI: O noua taxa, de la 1 ianuarie 2017, va ustura milioane de romani la buzunare!

Loading...
loading...