Veste SOC pentru Olguța Vasilescu. Mutarea de ultimă oră anunțată de Viorica Dăncilă

În debutul ședinței de guvern de astăzi, prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut o serie de declarații dure la adresa președintelui Iohannis. Premierul a elucidat de asemenea și misterul privind situația complicată de la Transporturi și Dezvoltare.

Potrivit declaraţiilor Vioricăi Dăncilă, Klaus Iohannis refuză nominalizările Olguţei Vasilescu la Dezvoltare şi a lui Mircea Drăghici la Transporturi.

„Preşedintele a confirmat încă o dată că nu poate să îşi exercite rolul de mediator. Fiecare ieşire araă că are accese puternice politice fiecare ieşire fiind un atac la adresa PSD, I-am cerut domnului preşedinte  o decizie privind numirea celor doi miniştri de la Transporturi şi Dezoltare, Era firesc să avem un răspuns după decizia CCR, preşdintele mi-a comunicat că nu va accepta propunerile”, a declarat Dăncilă, astăzi.

Premierul a amintit şi de situaţia dificilă în care e pusă ţara noastră, având în vedere faptul că două ministere importante nu au şef. Preşedintele României a refuzat să semneze decretele de numire în funcţie a miniştrilor pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor.

„Peste numai câteva zile vom prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, cu o situaţie de blocaj la două ministere importante, o situaţie de blocaj în ceea ce priveşte preluarea dosarelor aflate pe agenda europeană şi cu o situaţie care nu e favorabilă imaginii României în acest sens”, a afirmat premierul.

Loading...