VIATA BATE FILMUL la Tulcea. O minora a fost RAPITA,AMENINTATA cu PISTOLUL,LEGATA de CALORIFER si OBLIGATA sa se PROSTITUEZE

 Doi indivizi, un bărbat și o femeie, Avram Ionuț și Iancu Felicia, au răpit o minoră, au amenințat-o cu un cuțit și un pistol, au legat-o cu un lanț de calorifer și au obligat-o să se prostitueze. Când a găsit un moment în care era nesupravegheată, copila a fugit pe geamul de la bucătărie și a cerut ajutorul unui taximetrist. Cei doi indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile!

În urma înregistrării unei cauze penale declinate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, la data de 8.02.2018, procurorii DIICOT Tulcea au propus Tribunalului Tulcea arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor Avram Ionuţ şi Iancu Felicia, pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de minori. Inculpaţii au fost reţinuţi la data de 07.02.2018, pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea. În cauză există suspiciunea rezonabilă că la data de 26.01.2018, inculpații Avram Ionuţ şi Iancu Felicia, prin constrângere (folosind un cuțit pentru ameninţare, dar şi o bandă scotch pentru legarea membrelor) și răpire, au recrutat o minoră în vârstă de 16 ani, internată într-un centru de plasament de pe raza municipiului Tulcea, din zona unui popas de pe raza comunei Horia, județul Tulcea.

Inculpații au transportat minora cu un autoturism, unde au adăpostit-o într-un apartament, în scopul exploatării și, prin constrângere (amenințări cu acte de violență, folosirea unui pistol cu bile şi a unui cuţit) şi lipsire de libertate în mod continuu, au legat-o cu un lanț de un calorifer și au obligat-o la practicarea prostituției. Victima a întreținut raporturi sexuale cu o singură persoană de sex masculin, la data de 03.02.2018, după ce în prealabil, a fost îmbrăcată cu haine noi cumpărate de către inculpata Iancu Felicia şi vopsită la păr iar inculpatul Avram Ionuţ a întreprins demersuri pentru găsirea unor alţi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu persoana vătămată. În seara de 6.02.2018, în jurul orei 23.00, profitând de lipsa inculpaților de la domiciliu, dar şi de lipsa de atenţie a unui martor ce trebuia să o supravegheze, victima a reușit să escaladeze geamul de la bucătărie şi să fugă, cerând ajutorul unui taximetrist pentru a anunţa organele de poliţie.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate la locuinţa inculpatului Avram Ionuţ, dar şi asupra autoturismului acestuia, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză, folosite la comiterea faptei: un pistol cu bile marca Walter, 401 bile de folosite ca muniție pentru pistolul, un cuțit, 2 role de schotch cu diferite lăţimi, un cleşte tip patent metalic. La data de 08.02.2018 Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Liliana CHIRU-replicaonline.ro

Loading...