VIATA PE PICIOR MARE. MAMA ANDREI,rasfatata mai ceva ca un presedinte de tara


Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, dar şi bine plătite artiste de la noi. Mereu în top, cântăreaţa are o avere impresionantă şi îşi permite să trăiască în lux. Ba mai mult, vedeta nu are nicio reţinere, atunci când vine vorba să-şi răsfeţe mama.

În urmă cu câteva zile, Andrei i s-a făcut dor de cea care i-a dat viaţă. Fără să ezite, artista şi-a pus şoferul la treabă. Soţia lui Cătălin Măruţă i-a cerut bărbatului să meargă la domiciului mamei sale şi să o aducă pe femeie imediat la ea acasă. Astfel, omul s-a urcat la volanul unui bolid de lux şi a făcut ceea ce i s-a cerut.

Numai că, în timp ce o aştepta în faţa casei pe mama Andrei, şoferului i s-a făcut foame. Fără să ezite, deşi era îmbrăcat la patru ace, bărbatul a scos din maşină câteva alimente şi s-a pus pe înfulecat, chiar pe stradă, în văzul lumii. Din fericire pentru el, acesta a terminat de mâncat înainte ca mama cântăreţei să-şi facă apariţia.

Imediat cum a observat că femeia iese din casă, şoferul a deschis portiera autoturismului, dar şi poarta vilei în care locuieşte aceasta. După ce s-a asigurat că ruda Andrei se află în siguranţă în maşină, omul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Nici după ce a ajuns la destinaţie şofrul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a avut grijă ca mama Andrei să nu facă vreun efort în drumul spre locuinţa fiicei sale.

Sursa:spynews.ro

Loading...

Lasă un răspuns