Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, dar şi bine plătite artiste de la noi. Mereu în top, cântăreaţa are o avere impresionantă şi îşi permite să trăiască în lux. Ba mai mult, vedeta nu are nicio reţinere, atunci când vine vorba să-şi răsfeţe mama.

În urmă cu câteva zile, Andrei i s-a făcut dor de cea care i-a dat viaţă. Fără să ezite, artista şi-a pus şoferul la treabă. Soţia lui Cătălin Măruţă i-a cerut bărbatului să meargă la domiciului mamei sale şi să o aducă pe femeie imediat la ea acasă. Astfel, omul s-a urcat la volanul unui bolid de lux şi a făcut ceea ce i s-a cerut.

Numai că, în timp ce o aştepta în faţa casei pe mama Andrei, şoferului i s-a făcut foame. Fără să ezite, deşi era îmbrăcat la patru ace, bărbatul a scos din maşină câteva alimente şi s-a pus pe înfulecat, chiar pe stradă, în văzul lumii. Din fericire pentru el, acesta a terminat de mâncat înainte ca mama cântăreţei să-şi facă apariţia.

Imediat cum a observat că femeia iese din casă, şoferul a deschis portiera autoturismului, dar şi poarta vilei în care locuieşte aceasta. După ce s-a asigurat că ruda Andrei se află în siguranţă în maşină, omul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Nici după ce a ajuns la destinaţie şofrul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a avut grijă ca mama Andrei să nu facă vreun efort în drumul spre locuinţa fiicei sale.

Sursa:spynews.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...