VIDEO – Analiza ATENTATULUI TERORIST din Londra. Imaginile groazei si detalii despre ROMANII prinsi in cosmar

Un barbat in jur de 40 de ani a intrat cu masina intr-un grup de pietoni care se aflau pe podul Westminster. Apoi, s-a dat jos si a atacat cu cutitul un politist. Dupa ce l-a ranit, a vrut sa atace un al doilea ofiter, insa a fost impuscat mortal. In urma atacului, patru persoane au murit, iar 20 au fost ranite.

Printre cei 20 de raniti se numara si 2 romani, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Guvernul Romaniei a precizat ca este la curent cu starea lor si ca isi exprima solidaritatea cu Marea Britanie.

UPDATE 22:27 Politia britanica stie cine este atacatorul de la Parlament, dar nu a dat numele publicitatii, relateaza Sky News.
UPDATE 22:10 Un jurnalist de la The Guardian relateaza ca un cuplu din Romania, pe care l-a intalnit intr-o excursie in Thailanda, se afla pe podul Westminster cand s-a produs tragedia.
Jurnalistul trebuia sa se intalneasca cu cei doi, insa nu au mai aparut. Nu este confirmat insa ca cei doi sunt romanii despre care MAE a anuntat ca au fost raniti.

Iata imaginea cu atacatorul, langa care se afla arele folosite la atac.

UPDATE 21:30 Premierul Sorin Grindeanu este informat permanent despre starea romanilor raniti in atentatul terorist de la Londra. Seful Guvernului a avut convorbiri telefonice cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie.
Conform paginii de Facebook a Guvernului, ”premierul Romaniei este informat permanent despre starea romanilor raniti in atentatul terorist de la Londra”.
In aceasta seara prim-ministrul a avut convorbiri telefonice cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, care l-a informat in legatura cu demersurile facute de ambasada pentru sprijinirea romanilor afectati.
”Ne exprimam solidaritatea cu poporul si guvernul britanic si condamnam ferm orice act terorist”, mai precizeaza sursa citata.

Articol preluat de pe stirileprotv.ro

 

Loading...

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. ULTIMA ORA: ROMANI raniti in ATENTATUL terorist din Londra - Detalii aici - Nationalisti.ro
  2. IMAGINILE GROAZEI cu ROMANCA aruncata in Tamisa dupa ce a fost lovita de masina TERORISTULUI din Londra - VIDEO - Nationalisti.ro
  3. RASTURNARE DE SITUATIE in ATENTATUL de la LONDRA! TERORISTUL - nimeni altul decat un PROFESOR nascut in MAREA BRITANIE! - Nationalisti.ro

Lasă un răspuns