video bodyguard

Bodyguard intr-un club din Neamt, Dan Muscalu si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Chiar daca avea o infatisare impunatoare, calaului lui nu s-a sfiit sa il loveasca cu o bata de 160 de ori pana l-a lasat fara suflare.

Incidentul violent a avut loc intr-o seara cand in club mai erau cateva persoane. Prietenul victimei, cel  care a facut tot posibilul sa aplaneze conflictul, a fost si el lovit peste picioare. In cele din urma, dupa ce victima a fost lasata sa cada intre canapele si lovita cu bata peste picioare, atacatorul a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Prietenul victimei l-a ajutat pe bodyguardul ranit sa urce in masina. Din nefericire, din cauza hemoragiei interne, barbatul nu a mai putut conduce. A coborat din masina si si-a dat ultima suflare, chiar sub ochii prietenului ranit.

victima neamt

Agresorul este un tanar in varsta de 24 de ani, care a fost arestat preventiv pentru omor. Tatal victimei a declarat socat ca nu se astepta la asa ceva, mai ales ca fiul lui nu avea dusmani, era o persoana prietenoasa si sociabila.

VEZI SI: Agresorii din Cluj incadrati la tentativa de omor

Loading...
loading...