După mai bine de 550 de ani, Tepes a fost ales să reprezinte cel puțin virtual, simbolul luptei împotriva islamismului radical.

Folosindu-se de un video explicit, un tanar danez incearca sa demonstreze ineficienta controalelor la frontiera dintre Germania și Danemarca. In urma atacurilor nenumarate, revendicate de catre teroristi, a iesit la iveala lipsa unui control la granitele tarilor. Astfel, danezul a ales sa poarte o cagula, un steag ISIS si sa prezinte cat de usor ii este sa ajunga dintr-o tara in alta in lipsa unor controale de securitate.

VEZI SI: Avem nevoie de un Vlad Țepeș… Dar dacă ar veni, l-ar susține românii?

Cel care a postat filmul spune că: „Un cetățean danez îmbrăcat de la brâu în sus precum un luptător al Statului Islamic, purtând un steag ISIS și o armă falsă, arată cât de ușor se poate trece granița între Germania și Danemarca”. Acesta spune: „Am testat controalele la frontieră. Poate un terorist ISIS să treacă granița neobservat? Controalele la frontieră au fost inexistente. Te simți confortabil cu granițele noastre deschise?”.

Pe langa faptul ca tanarul respectiv trece nestingherit, reuseste sa joace rolul unui terorist, folosind un pistol de jucarie. Interesant este faptul ca blogul pe care a fost postat videoclipul, poarta numele lui Vlad Tepes, dupa cum puteti observa in filmuletul de mai jos:

Loading...
loading...