VIDEO – Dusa la altar de barbatul care are inima tatalui ei

mireasa1

O tanara mireasa a fost dusa la altar de barbatul care in urma cu 10 ani a primit inima tatalui ei. Povestea a emotionat multi oameni, facandu-i sa aprecieze mai mult persoanle din jur si in special, familia.

Tanara si-a pierdut tatal in urma cu zece ani. Barbatul, inainte sa moara, si-a dorit sa se inscrie in programul prin care accepti sa donezi organe, si a facut-o. Astfel, A .Thomas a putut beneficia de transplantul de organe. Barbatul a primit inima tatalui fetei si a reusit sa faca fata transplantului, in prezent fiind sanatos si bucuros ca se poate bucura de cei dragi.

Familiile au ramas in stransa legatura, vizitandu-se si vorbind des la telefon. Cand fata a decis sa faca nunta, barbatul a fost invitat la nunta. Mare i-a fost mirarea cand a aflat ca va duce mireasa la altar, facand posibila apropierea ei de spiritul tatalui.

VEZI SI: VIDEO – CE A PUTUT SA FACA ACEASTA MIREASA CHIAR LA NUNTA EI

Mireasa s-a simtit minunat, avand senzatia ca tatal ei natural este alaturi de ea. A. Thomas a trait momente unice alaturi de miri, si a declarat ca se simte de parca s-ar fi nascut in sanul familiei.

Loading...

Lasă un răspuns