VIDEO – The Guardian pateaza imaginea Romaniei! „75% dintre romancele din Cernavoda care ajung sa se PROSTITUEZE” sunt de fapt TIGANCI

fata1-610x300

Publicatia din UK, The Guardian, a realizat un documentar in care prezinta situatia precara a adolescentelor tiganci din Cernavoda. 75 % dintre ele ajung sa fie duse in tari straine. Citam The Guardian,”75% dintre fetele din Cernavoda ajung sa se PROSTITUEZE. Documentar cutremurator in UK despre tinerele romance”.

Cei din afara isi fac o imagine total gresita despre romance deoarece publicatii cunoscute profita de recunoasterea lor si fac afirmatii false. Tigancile sunt cele care ajuns sa se prostitueze in strainatate de la varste fragede pentru ca nu sunt integrate social, sunt lipsite de educatie sau protectia unei familii.

Dat fiind faptul ca ajung sa se casatoreasca de mici, sunt duse cu forta si abuzate. Important este ca cei care fac astfel de materiale sa puna problema altfel. Asa cum este ea cu adevarat. De ce nu au scris ” Tigancile adolescente aflate in Romania….”?

VEZI SI: Evreii si tiganii isi dau mana la Candesti. Ambasadorul SUA si „satra de la Ovidiu Ro”, mancatoare de fonduri, intalnire de gradul 0

De ce se pateaza imaginea romancelor in fata strainilor care nu stiu adevarata situatie din tara? Ce interes au publicatiile de acest gen? Sunt ele superficiale sau fac totul intentionat?

CAND VOR INTELEGE STRAINII CA ROMANII NU SUNT TIGANII PE CARE II VAD EI LA COLT DE STRAZI? CAND VA IZBUTI PRESA STRAINA SA PUNA PUNCTUL PE I, SA ARATE ADEVARUL IN TOATA SPLENDOAREA LUI?

Loading...