VIDEO INCREDIBIL: Scoala din Fastaci in constructie din 2007! Doi copii ii pun la punct pe cei de la conducere. Vinovatii raspund cu TUPEU

scoala-fistici1614

In 2007 s-a hotarat ca scoala veche din Fastaci, Vaslui, sa fie reconstruita. Toti aveau incredere in primar si in firma de construtii. Sperau ca vor avea o scoala noua in care sa invete si sa isi cladeasca usor, usor viitorul.

Numai ca din 2007 pana in prezent, elevii sunt nevoiti sa invete la dispensar. ” Ploua, uite cum ii ploua-n cap lui Preda!” Mai mult decat atat, cu  greu s-a pus acoperis noii constructii, dupa ani in care elevii se uitau tanjind la peretii reci ai cladirii. Doi elevi isteti au ajuns chiar si in Parlament, acolo unde si-au expus problemele, cerand ajutorul.

Putinii muncitori care mai erau in 2015 in Fastaci, au plecat si ei pentru ca nu isi mai primeau salariul. Munceau pe degeaba si erau oricum putini. „Nu primim banii, de ce sa mai stam?”

Iata mai multe in filmuletul de mai jos. Greu de crezut dar doi primari si o firma de constructii „nu au reusit” sa termine din 2007 pana acum, o scoala de care era atat de mare nevoie.

Loading...

Lasă un răspuns