VIDEO pe care trebuie sa il vezi. Ce SPUNE O DANEZA despre ROMANIA

romania

Sa nu cumva sa va imaginati ca toti strainii au o parere proasta despre Romania. Exista straini foarte interesati de tara noastra, care ar veni in orice clip sa o viziteze. Sunt atrasi in special de frumusetea ei, de locurile mirifice pe care le pot vizita aici.

Asa este si  Victoria Flamel, o daneza cunoscuta pentru filmuletele de pe YouTube, unde trateaza problemele sociale si nu numai, intr-un mod comic. Iata ca de aceasta data, tanara a ales sa vorbeasca despre Romania. A descris tara noastra ca pe una atractiva cu o istorie fascinanta. Informeaza despre cat de bogata este tara, despre actorii ei, gimnasta Nadia, cantareata Inna si alti oameni cu renume.

VEZI SI: ROMANIA fara VIITOR

Este amuzant ca are o parere buna despre soselele din tara, spunanad ca Transfagarasanul este „cea mai buna sosea din lume”. Totodata, Victoria nu ezită să-și exprime părerea față de românce – potrivit statisticilor, „jumătate dintre acestea arată precum Kate Middleton, iar cealaltă jumătate precum sora acesteia” -asta este de bine, avand in vedere faptul ca ambele sunt femei deosebit de frumoase care atrag adesea atentia.

Loading...

Lasă un răspuns