61831726

„Trebuie sa facem o revolutie adevarata, sa-i omoram pe judecatori si pe politicienii astia corupti”. Pentru aceasta exprimare, un barbat de 38 de ani care este blogger, isi risca libertatea.

Fiind nemultumit de cum au actionat judecatorii in mai multe cazuri cunoscute, barbatul si-a postat parerea pe blogul sau. Asta deranjeaza pentru ca, asa cum spune Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei:” Libertatea de exprimare are si ea o limita pana acolo unde incepe dreptul altcuiva si ordinea publica. Nu se poate incalca ordinea publica prin incitarea la violenta, la ura, prin fapte care incalca flagrant ordinea publica.”

Asadar, Paul Ballea risca 4 ani de inchisoare pentru ca a avut o parere negativa legata de judecatorii care l-au condamnat la inchisoare pe Adrian Nastase. El a spus: „De ce nu-i omorâm pe judecatorii aștia de că**t de la inalta curte a cu** si jegurilor?…”

Mai mult decat atat, se aduce aminte cav„Instigarea publica la ura si violenta constituie o infractiune si depaseste limitele libertatii de exprimare„. Asta sustin procurorii care cer arestarea in premiera a unui blogger roman.

Loading...
loading...