Imagini pline de cruzime au fost surprinse in Constanta. Un carutas nervos, devine extrem de violent cu animalul atunci cand calul nu se mai poate ridica. Cazut pe asfalt si ranit, animalul refuza sa se ridice din cauza durerilor. In acel moment, carutasul il loveste cu biciul si picioarele. 

Martori sunt oamenii din trafic dar si o doamna care s-a oprit si a incercat sa ii atraga atentia criminalului de animale in devenire. Politia a fost anuntata la timp de un participant la trafic, a carui masina fusese lovita usor de bietul animal. Nu asta l-a deranjat, ci comportamentul de neiertat al stapanului calului.

VEZI SI: VIDEO TULBURATOR – Ce ii fac hingherii unui caine slabit gasit pe strada

Politistii l-au imobilizat pe carutas si de nervi, unul dintre ei l-a lovit. I-au dat o amenda in valoare de  2250 de lei si a fost facuta si sesizare catre procurori pentru rele tratamente aplicate unui animal. Agentii sustin ca animalul a reusit in cele din urma sa se ridice, iar la aceasta ora se afla in gospodaria individului.

Barbatul violent este cunoscut si de politie ca fiind un consumator inrait de alcool. Pacat ca animalul nu a fost luat din curtea acestui individ!

Loading...
loading...