femeie baie

Un barbat a devenit din ce in ce mai confuz vazand ca sotia lui petrece minute in sir in baie fara sa ii spuna ce se petrece. A tot incercat sa vada ce face acolo, i-a pus chiar si intrebari dar cand a vazut ca nu reuseste sa rezolve problema, s-a hotarat sa puna o camera ascunsa, sperand ca va depista ce face sotia in baie cu zecile de minute.

Zis si facut! A pus camera, si a asteptat cateva zile. Cand a vazut inregistrarile, a ramas uimit. Femeia se cantarea des, in fiecare zi se privea in oglinda si vedea cat de grasa este. Plangea si uneori vorbea singura, invinovatindu-se, intrebandu-se daca sotul ei mai vede ceva frumos la ea. Imaginile l-au facut pe barbat sa lacrimeze, atunci cand a realizat prin ce trama trece sotia. „Pentru o femeie inseamna mult sa o apreciezi, sa se simta bine in pielea ei si sa stie ca este dorita.”, a spus barbatul.

VEZI SI: VIDEO – CE A PUTUT SA FACA ACEASTA MIREASA CHIAR LA NUNTA EI

Nici barbatul nu s-a lasat mai prejos. Si-a adunat puterile, si cu multa vointa, a reusit sa ii compuna o piesa, prin care ii transmitea incurajari sotiei. O asigura ca o va iubi oricum si ii marturisea ca pentru el kilogramele nu sunt si nu vor fi mai importante decat frumusetea sufletului.

Aceasta este o lectie de viata! Trebuie sa realizam ca oamenii se pot schimba fizic, cu siguranta toti ajungem sa aratam diferit in 10-15 ani, si cel mai important este sa cautam in fiecare lumina, sa realizam ca oamenii sunt frumosi prin sufletul pur si gandirea plina de intelepciune!

Loading...
loading...