VIDEO – Trump sustine ca va DEPORTA milioane de IMIGRANTI inca din primele ore ale mandatului

trump-610x300

Cunoscutul candidat la presedentia SUA, Donald Trump, a afirmat raspicat intr-o intrunire electorala la Phoenix (Arizona), ca nu va exista nicio amnistie in privinta imigrantilor . Acesta are de gand sa ridice un zid la granita cu Mexicul atunci cand va ajunge la Casa Alba.

Trump a facut declaratii care au socat zeci de oameni, imediat dupa vizita fulger in Mexic. A uimit spunand: „Ne vom lua tara inapoi”. Viitorul posibil presedinte al Statelor Unite, a mai adaugat: „Vom construi un zid pe toata lungimea frontierei sudice. Iar Mexicul va plati pentru el, 100%. Ei nu stiu inca, dar vor plati”.

VEZI SI: Anuntul pe care Romania il astepta de aproximativ 26 de ani! SUA va decide pentru romani

Este cunoscut faptul ca in SUA exista milioane de oameni care au ajuns acolo in mod ilegal. Pe acestia, Trump ii vrea inapoi de unde au venit. Vrea ca din primele ore dupa alegeri, acestia sa fie deportati. A tinut sa asigure pe toti ca nu isi va schimba comportamentul fata de imigranti. A mai subliniat faptul ca nu va lua in serios programul lui Obama prin care 800.000 de mexicani, ajunsi in SUA cand erau mici, ar fi trebuit sa primeasca automat permise de sedere.

Loading...

Lasă un răspuns