vindecare-in-duba-jandarmeriei

Aleluia, aleluuuiaaaa!!!
O etnică înlocuitoare… ăăă… conlocuitoare și-a redobândit mâinile amândouă dispărute de la încheieturi, în urma intervenției miraculoase ajandarmilor vâlceni!

Minunea s-a întâmplat nu la Muntele Athos, nici la mormântul multpreacotropit al bietului Arsenie Boca, luat cu asalt de populimea care sparge semințe și face grătare în pădurile din jur, ci într-o dubă a Jandarmeriei Vâlcea.

Vindecată miraculos de jandarmi!” au titrat ziarele locale. Ce-or fi râs băieții în albastru când au pus-o pe sărmana oprimată și discriminată să își dea jos singură bandajele și să vadă minunea cu ochii ei! Cum arsurile groaznice pansate cu iod s-au vindecat ca prin minune, numai cu rugăciunile jandarmilor: „Ia desfă-ți, mă, bandajul ăla, să vezi cum te vindeci, mintenaș, că de nu, te ardem noi c-o amendă de te arde la buzunar mai rău ca arsurile tale de pe mâini! ”

Refugiata era din Alba și de câteva zile, apela la mila râmnicenilor , nenorocirea petrecându-i-se în timp ce cerșea în fața unui centru comercial din centrul orașului. „Faceți-vă milă și pomană, să iau și eu o pâine!”

VEZI SI: VIDEO VIRAL: ROMANII VS TIGANII intr-un autobuz. Vezi aici cum s-a sfarsit SCANDALUL

Jandarmii și-au făcut milă și pomană și n-au răbdat s-o știe acolo, afară, în caniculă, însingurată, disperată și lipsită de ajutor medical. Pregătiți să dea primul ajutor chiar și cu pulanul, aceștia au riscat și au îndrăznit să o determine să se auto vindece.

După ce a desfășurat în modul replay, posomorâtă și abătută, kilometrii ăia de bandaje și a rămas consternată văzând cum îi cresc mâinile la loc, unul din jandarmi, mai milos, a mirosit bandajele ce păreau impregnate cu limfă, sânge și iod și a exclamat: „E bulion!!!

VEZI SI: Tiganca din Romania amendata cu 38.000 de euro in Austria

Hai, că băieții ăștia chiar au haz, puteau să-i furnizeze gratis și puțin sânge veritabil, dar au văzut-o oricum bătută de soartă și au luat-o la goană doar cu un avertisment.

Sursa: defecti.ro

Loading...
loading...