Vine APOCALIPSA pentru BUGETARI! CONCEDIERI MASIVE, anul viitor, printre ANGAJAȚII la STAT

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a declarat că se discută o restructurare a ministerelor, inclusiv a structurilor din subordinea acestora, iar o decizie va fi luată după finalizarea bugetului pentru anul viitor.

„Cele două zone nu se afectează: mă refer la partea de investiţii şi la salariile cuvenite celor care trebuie să rămână în administraţie. Care trebuie acesta poate fi înlocuit, ca număr, cu suficient de mare încât să meargă în administraţie”, a spus Teodorovici la TVR1.

„Cred că este de bun simţ să te gândeşti, pentru că ne dorim, cu toţii, o administraţie, şi locală şi centrală, eficientă. Asta înseamnă ce? Să ai oameni, nu foarte mulţi, exact câţi trebuie, mai bine plătiţi sunt deja. Legea există, ca să fim mai eficienţi. Nu unul munceşte şi trei pe lângă el stau”, a spus ministrul PSD.
„În principal, avem o listă cu cele mai mari zone unde se cheltuie banii publici – transporturi, sănătate şi alte ministere care au foarte multe economii în subordine – energia, economia. Din păcate, ani de zile s-au încărcat aceste structuri. Este momentul să spunem „Stop”. Nu doar Stop, ci şi în sens invers”, a mai spus Teodorovici.

Loading...