VIOLENTA FARA LIMITE. POLITISTI AGRESATI cu BATE de catre STAPANII de SCLAVI dinBerevoiesti

Stăpânii de sclavi din Berevoieşti i-au atacat pe poliţişti. Mai exact, un echipaj a fost agresat de un grup de săteni care a sărit la bătaie cu pumni şi bâte.

Aparent, din cauza unei amenzi, dată în trafic. Cei sancţionaţi au început scandalul, iar în ajutorul lor au sărit rudele. Agresorii au antecedente, cum spuneam, şi totuşi nu au fost sancţionaţi, până acum.

Scenele au fost filmate în timpul intervenţiei unui echipaj de poliţie în comuna Berevoieşti. Agenţii sunt agresaţi de un individ care le loveşte maşina şi-i ameninţă cu o bâtă. În jurul lui se adună mai mulţi săteni care fac front comun.

Echipajul venise să verifice persoanele arestate la domiciuliu, în dosarul sclavilor din Berevoieşti, când a văzut un autoturism care avea montate lumini neaomologate. Poliţiştii l-au tras pe şofer pe dreapta, să-i ceară explicaţii. Atunci au văzut că soţia acestuia ţinea în braţe un copil de nici un an, pe scaunul din dreapta. Agenţii l-au amendat şi aşa s-a declanşat scandalul.

Soţia şoferului a sărit la bătaie, să-şi scape soţul. În ajutorul ei a venit şi un bărbat, înarmat cu o bâtă. În doar câteva clipe, zeci de rude ale agresorilor şi vecini au înconjurat maşina poliţiei.

Unul dintre agresori îl acuză chiar pe omul legii că i-ar fi cerut bani.

Bătăuşii nu sunt la prima abatere. Sunt obişnuiţi cu secţiile de poliţie, dar până acum nimeni nu i-a tras la răspundere, spune poliţistul, care a cerut întâriri. Deşi a demonstrat agresiunea cu rănile pe care le avea pe mâini şi 7 zile petrecute în spital, agresorii au plecat liniştiti la casele lor.
Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns