Viorica Dăncilă îl UMILEȘTE pe Liviu Dragnea! Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta

Viorica Dăncilă a încercat să convingă publicul, prin intermediul unui interviu eveniment la Antena 3, că are un cuvânt greu de spus în Guvern și că de fapt nu Liviu Dragnea ar fi cel care ar impune temele de pe ordinea de zi.

Premierul a recunoscut că a avut mai multe momente tensionate în relaţia cu preşedintele PSD, menţionând că a fost obligată de mai multe ori să-i spună nu. Practic, Viorica Dăncilă a dorit să arate că este o femeie puternică şi că i se opune lui Liviu Dragnea de câte ori doreşte ea, transmiţând un mesaj de forţă în partid.

”Au fost multe momente tensionate în relaţia cu Liviu Dragnea. Au fost nemulţumiri legate de programul de guvernare, de anumite măsuri. Au fost astfel de momente, dar în acelaşi timp relaţia cu preşedintele Liviu Dragnea este una bună, de colaborare.Preşedintele Dragnea nu a venit de foarte multe ori la Guvern să spună faceţi acest lucru sau nu faceţi acest lucru. Decizia în ceea ce priveşte actele normative este a noastră.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

 

Au fost astfel de momente în care am zis ”Nu”. Au fost momente în care nu am fost de acord cu anumite lucruri şi dumnealui mi-a respectat decizia.

S-a spus de multe ori că este un Guvern condus de Liviu Dragnea s-a lipit şi o etichetă în acest sens dar cred că este normal ca preşedintele partidului să ceară primului ministru să mişte lucrurile.

Loading...