VIZIUNEA SUMBRA pe care a avut-o Maria Ghiorghiu: „30 de morți și 20 (posibil peste 20) răniţi!” Aceasta a prezis TRAGEDIA COLECTIV, ATENTATE TERORISTE dar si DEZECHILIBRE POLITICE

Maria Ghiorghiu, femeia care spune că a prevăzut ceea ce urma să se întâmple în Colectiv, vine cu noi detalii car te vor pune pe gânduri.

Într-o nouă postare de pe blogul ei, clarvăzătoarea spune că 30 de persoane şi-ar putea pierde viaţa, dar şi că alte 20 ar putea fi rănite.

Astăzi dimineață în zori m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurător. Glasul spunea așa: „30 de morți și 20 (posibil peste 20) răniţi!”. După care glasul nu a mai dat detalii. Dragii mei, vom auzi de o cumplită tragedie în care își vor pierde viață 30 de oameni, iar alți 20 (posibil peste 20 dacă am înțeles eu bine) vor fi răniți.

Se pare ca nu ar fi prima data cand femeia este atentionata de o „voce” din umbra, in legatura cu tragedii care socheaza lumea. Desi a prezis mai multe momente criticecare au avut loc intr-adevar asa cum ea a zis, putini sunt cei care o cred si ii asculta indrumarea.

VEZI SI: A prezis CUTREMURUL din IRAN si IRAK. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu avertizeaza acum asupra unui NOU PERICOL. Se va intampla la GRANITA cu ROMANIA!