Fost CONCURENT RUPE TACEREA – Emisiunea la care sute de romani se uita: „Este o prefacatorie, o minciuna!”. (VIDEO)

vocea

Vocea Romaniei este o emisiune iubita de multi romani. In fiecare vineri inregistreaza audiente record si reuseste sa aduca in casele multora o stare de bine. Numai ca in al saptelea sezon au fost rea putini cei care au reusit sa ii uimeasca cu vocile lor pe toti cei 4 jurati. 

Concurentii sunt plini de viata dar emotiile reusesc, din pacate, sa ii darame pe unii astfel, prestatia lor nu este de 10. Iata ca unul dintre fostii concurenti la Vocea Romaniei are o parere diferita despre acest show. El spune ca totul este o facatura, ca sunt multi care desi nu canta bine primesc atentie iar altora care chiar au voce li se ofera un simplu zambet.

VEZI SI: VISURI LA CHEIE, O AMĂGIRE A OAMENILOR SĂRMANI

Prestația unuia dintre ei, însă l-a determinat pe unul din foștii concurenți de la Vocea României să facă o dezvăluire șocantă despre emisiune:

„Pana acum nu am urmarit acest sezon din Vocea Romaniei. Ma uit insa la filmuletele de pe net cu momentele participantilor. Bai fratilor, cum sa intoarca patru scaune unii carora vocea le-a fost editata ca sa sune cat de cat decent… si tot suna prost? Scapat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a intamplat cu nivelul? Cum te poti numi artist, cand ai nevoie de corectii la modul ala? Si cum te poti numi MARE artist, ca jurat, cand desi auzi clar ca suna execrabil, te intorci si incepi sa te milogesti de participant sa vina in echipa ta, ca a fost excelent? Câh”, a scris pe Facebook, Sebastian Muntean, concurent în echipa Moga în primul sezon al Vocea României.

VEZI SI: Remus TRUICA aduce ACUZATII GRAVE la adresa A3! DEZVALUIRI de ultima ora

Iata si prestatia tanarului Sebastian Muntean din prima ediție de la Vocea României:

Loading...