Tanara abuzata este  interpreta de limba pastuna si insotea un jurnalist freelancer in „Jungla” de la Calais cand a fost violata. Totul s-a intamplat in noaptea de luni spre marti, dupa cum sustine Parchetul din Boulogne-sur-Mer. Surse din interiorul Parchetului au precizat ca un refugiat a reusit sa isi bata joc de femeie, dar planul violului ii are in centru si pe alti refugiati, prieteni ai violatorului.

Intre orele 2 si 3 (3 si 4 ora Romaniei) luni noapte, jurnalistul si femeia abuzata erau in timpul filmarilor pentru un reportaj despre refugiatii din Jungla de la Calais.

VEZI SI: SONDAJ DE OPINIE: REFUGIATII ar trebui sa ajunga si in Romania? SUA critica tarile care refuza imigrantii. Iata replica lui CIOLOS

Trei imigranti afgani au reusit sa le atraga atentia si sa ii cheme la marginea taberei. Crezand ca vor primi detalii care sa ii ajute la reportaj, cei doi i-au urmat. Totul s-a sfarsit tragic pentru femeie, dupa ce jurnalistul a fost jefuit, doi dintre refugiati l-au imobilizat in timp ce femeia era abuzata de un al treilea afgan.

La urma, cei trei au fugit, in prezent, fiind de negasit. Autoritatile au demarat o ancheta si sunt in cautarea celor trei.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...