WOW! „TRIUNGHIUL BERMUDELOR”din România. Presa britanică, atrasă de PARANORMALUL unui LOC MISTERIOS

Pădurea Hoia Baciu, cunoscută și ca Triunghiul Bermudelor din România, este o zonă cu o puternică amprentă energetică, lucru ce conduce la apariția unor fenomene imposibile de explicat.

In inima Ardealului, într-o zonă cu aparență atemporală, se găsește, probabil, cel mai misterios loc din România. Multă cerneală a curs pe marginea subiectului pădurii Hoia-Baciu, cunoscută si ca Triunghiul Bermudelor din România, la fel cum mulți pași ai curiosilor au străbătut această poarta între lumi, în speranța surprinderii unei fărâme de paranormal.

Unii dintre ei au avut într-adevăr

parte de experiențe inexplicabile care provoacă fiori reci chiar și celor curajosi. Cercetătorii nu au încotro și ridică neputincioși din umeri, lăsând loc liber celor mai diverse speculații care înflăcărează imaginația amatorilor de fenomene paranormale.

Pădurea Hoia-Baciu, este cu siguranță cea mai faimoasă locație din România, unde au fost investigate și analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile. Zona în sine a devenit cu adevărat celebră pe mapamond de abia în anul 1968, cu toate că localnicii știau de existenta sa încă din cele mai vechi timpuri, ferindu-se de ea ca de un loc rău, unde se întamplă lucruri peste puterea de întelegere a omului obișnuit.

Toți știau din moși strămoși că odată intrați printre copacii al caror foșnet venea parcă din altă lume, toate spaimele subconștientului uman, prind brusc viață și apar în calea celui îndeajuns de nesăbuit încât să se aventureze în acest loc . Din cele mai vechi timpuri, localnicii din jurul pădurii de la Hoia-Baciu au observat pe propria piele că odata ce au intrat în padure pentru a taia lemne, a cosi iarba pentru animale sau a culege fructe de pădure sau ciuperci, ceva straniu se întâmpla cu absolut oricare dintre ei, scrie TheSun.

Inca de la primii pasi printre copaci, satenii se pomeneau asaltati de stari inexplicabile de greata, anxietate, senzatii de voma, dureri de cap si chiar arsuri aparute pe piele.